Workshops

Power for kvinner

Er du over 16 år, og vil lære deg å trene som de kvinnelige power atletene? Meld deg på workshop med 4 x norgesmester, Lone Christensen.

Treningen varer i 1,5 time og passer for alle jenter, uavhengig av styrke! Den passer for deg som allerede er sterk i pullups og dips, eller for deg som ønsker å lære å ta dine første repetisjoner. Pris per person er 350 kr, og påmeldingen er godkjent når avgiften er betalt. Etter påmelding vil du motta en betalingsforespørsel på 350 kr fra calisthenics Norway. 

Street workout trening for barn og ungdom

Har du barn eller en ungdom som trives med å være høyt og lavt? Meld de på lavterskel street workout workshop med Lone Christensen, fra foreningen Calisthenics Norway. Vi setter opp en morsom workshop der de skal få leke, prøve nye ting, og teste egne grenser under trygge rammer. Treningen varer i 1 time og passer for alle uavhengig av styrke! Denne treningen passer best for barn og ungdom mellom 8-16 år. Vi vil dele opp i aldersgruppe, der det er mulig. Pris per barn/ungdom er 350 kr, og påmeldingen er godkjent når avgiften er betalt. Etter påmelding vil du motta en betalingsforespørsel på 350 kr fra calisthenics Norway.

TEST KRAVA, og tren med Barbangerz

1,5 time med trening og tips, med to av gutta som har vært med siden opstarten av sporten i Norge. Det er Ulrik Lyng og Lars Hauge som står for workshopen. Her får dere også muligheten til å teste de berømte barbangerz kravene, sammen med grunnleggeren av barbangerz, Ulrik Lyng. som består av:

  • 15 pullups
  • 15 sek Handstand
  • 30 dips
  • 7 sek backlever
  • 40 pushups
  • 5 muscle-ups

Rasket mulig, men innen 6 minutter.

Meld deg på! Etter påmelding vil du få en vipps forespørsel på 350 kroner, fra calisthenics Norway.

Sted: Kommer snart